A palacsintatészta hozzávalóit simára keverjük, és a hozzávalókat a hűtőbe tesszük felhasználásig.
A töltelékhez olajon üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát, meghintjük pirospaprikával és hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst. Sóval és borssal ízesítjük, és zsírjára sütjük, majd hozzadjuk a tejfölt, és összeforraljuk. Ezután egy késes aprítóba tesszük, felaprítjuk és hozzákeverjük a reszelt sajtot.
A palacsintákat a szokásos módon kisütjük, majd megtöltjük a húsmasszával és feltekerjük. Egy kb. 24 cm-es kapcsos tortaformát kivajazunk és meghintünk zsemlemorzsával, majd egy palacsintát csigaformára tekerünk, és a forma közepére tesszük. A többi palacsintát köré helyezzük. A tetejére tojással elkevert zöldfűszeres, borsos tejfölt kenünk, és 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje pirosra nem sül.