A palacsintatészta hozzávalóit simára keverjük, és a hozzávalókat a hűtőbe tesszük felhasználásig.
A töltelékhez egy kevés olajon üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát, meghintjük a pirospaprikával, és hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst. Sóval és borssal ízesítjük, és zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a tejfölt, és összeforraljuk. Ezután egy késes aprítóba tesszük, felaprítjuk, és hozzákeverjük a lereszelt sajtot.
A palacsintákat a szokásos módon kisütjük, majd megtöltjük a húsmasszával, és feltekerjük. Egy kb. 24 cm-es kapcsos tortaformát kivajazunk és meghintünk zsemlemorzsával, majd egy palacsintát csigaformára tekerünk, és a forma közepére tesszük. A többi palacsintát köré rendezzük.
A tojást elkeverjük a tejföllel, egy kevés borssal és felaprított metélóhagymával és petrezselyemmel. Megkenjük a keverékkel a torta tetejét, és 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje pirosra nem sül.