Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos káposzta oldalassal

> 90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst nagyobb darabokra vágjuk. A füstölt szalonnát és a hagymát apróra vágjuk. A káposztát - ha túl savanyúnak találjuk - átmossuk.

A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a hagymát, megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst, 8-10 percet pároljuk, majd megszórjuk a paprikával, és kevés vizet aláöntve félpuhára főzzük.

Beletesszük az átmosott káposztát, babérlevelet, felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem ellepje, és készre főzzük.

Tálaláshoz tejfölt és friss kenyeret kínálunk mellé. Jó étvágyat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek

Friss