Elkészítés: A húst felkockázzuk, s egy kis olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és tovább pároljuk, miközben sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezzük.
Egy hőálló tálat vagy sütőedényt kiolajozunk, belerakjuk a vékonyra szeletelt nyers krumpli felét, megsózzuk. Ráterítjük a karikára vágott hagymát, erre a gombás húst, majd a sajtot, és ráütjük a tojásokat. A tetejére szintén megsózott krumplikarikákat teszünk, és az egészet leöntjük a tejföllel.
Előmelegített sütőben lefedve sütjük, majd amikor a krumpli már átsült, a fóliát levéve kissé megpirítjuk a tetejét.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre