Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos-gombás rakott krumpli

MME MME
75 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst felkockázzuk, s egy kis olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és tovább pároljuk, miközben sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezzük.

Egy hőálló tálat vagy sütőedényt kiolajozunk, belerakjuk a vékonyra szeletelt nyers krumpli felét, megsózzuk. Ráterítjük a karikára vágott hagymát, erre a gombás húst, majd a sajtot, és ráütjük a tojásokat. A tetejére szintén megsózott krumplikarikákat teszünk, és az egészet leöntjük a tejföllel.

Előmelegített sütőben lefedve sütjük, majd amikor a krumpli már átsült, a fóliát levéve kissé megpirítjuk a tetejét.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss