Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos burek

MME MME
5/5
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst a vöröshagymával morzsásra pirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A tűzről levéve kihűtjük, kevés olvasztott vajjal, a tojásokkal és a tejjel elkeverjük.

A tepsit olajjal kikenjük, beleteszünk 2-3 réteslapot (minden rétegét zsiradékkal bekenjük), ráhalmozzuk a tölteléket, majd egy újabb lapot terítünk rá. Ismét töltelék és megint lap jön.

A legtetejére olvasztott vajat locsolunk, és középmeleg sütőbe téve fokozatosan emeljük a hőt, s így ropogósra sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss