Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hűsítőket osztogatnak kutyáknak egy fagylaltoskocsiból

default user icon
MME
Egy olyan fagylaltoskocsi járja az Egyesült Királyság utcáit, ami fagyasztott csemegéket osztogat négylábúaknak. Ennek oka, hogy az elkövetkezendő napokban extrém hőség várható a szigetországban.

A járgány az ország tíz különböző városában tűnik fel, hogy kutyabarát fagylaltot osztogasson a gazdik nagy örömére, akik a hűsítő csemege mellé olyan hasznos tanácsokat is kapnak, melyek segítségével hűvösen tarthatják a szeretett házi kedvenceket.

A Pets at Home fagylaltoskocsija azután indult útnak, miután kiderült, hogy egy felmérés szerint a brit kutyatulajdonosok 63 százaléka aggódik amiatt, hogy négylábú barátja túlmelegszik, 41 százalékuknak pedig fogalma sincs arról, hogyan segíthetne nekik a kánikula átvészelésében.

A felmérésben megkérdezett gazdik válaszából az is kiderült, hogy 35 százalékuk hagyná őket a nyílt vízben úszni, 21 százalékuk pedig jeges vizet öntene a fejükre és lábukra. A szakértők azonban az utóbbi két megoldást egyáltalán nem tartják helyesnek. Hasonló kezdeményezésnek a magyar kutyatulajdonosok is biztosan örülnének.  

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss