Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsgolyók zöldségágyon

15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát a zúzott fokhagymával és a közepesre reszelt sárgarépával, közben megszórjuk a kurkumával.
  2. Ha kész, hagyjuk egy kicsit hűlni. A burgonyát megreszeljük a reszelő közepes lyukán. Összekeverjük a majonézzel, a mustárral, a tojással, a búzadarával, a sóval, a borssal és az apróra vágott kaporral.
  3. Hozzáadjuk a hagymás, répás keveréket is. Egy kiolajozott közepes méretű tepsiben elterítjük. Finoman belenyomkodjuk a tetejébe a vizes kézzel formázott húsgombócokat és a koktélparadicsomot.
  4. Előmelegített 180 °C hőmérsékletű sütőben készre sütjük. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss