hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húscipó juhsajttal

MME MME
1 5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A zsemlét hideg vízbe áztatjuk. A megtisztított vörös- és fokhagymát nagyon apró kockára vágjuk. A darált húst összegyúrjuk a kinyomkodott zsemlével, a tojással, hagymával, fokhagymával. Sóval, borssal, pirospaprikával, felaprított petrezselyemmel
ízesítjük. A massza felét kiolajozott tepsibe halmozzuk. Meghintjük az apró kockákra vágott juhsajttal és beborítjuk a maradék húsmasszával. Olajos kézzel elsimítjuk, cipót formálunk belőle. Forró sütőben 35-40 percig sütjük. Hagymás tört burgonyával és céklával körítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss