Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hurka rozmaringos krumplival és fehérboros savanyú káposztával

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, egy serpenyőbe, melybe olívaolajat locsoltam, beleszeletelem, sózom, borsozom, teszek rá kakukkfűvet és rozmaringot, ráhelyezem körbe a villával megszurkált hurkákat és kolbászt. A közepébe rakom a káposztát, sózom, borsozom, s megszórom köménymaggal. Locsolok rá olívaolajat.

Beteszem a 180 C fokra (hőlégkeverésen) előmelegített sőbe. Majd, amikor az egyik oldala megsült, megfordítom a hurkákat és a kolbászt, s locsolok rájuk és a káposztára fehérbort. Készre sütöm, majd tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss