hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hurka, kolbász káposztaágyon

MME MME
75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • 1 kg savanyú káposzta
  • 3 szál hurka
  • 1 szál kolbász

Elkészítés

  1. A káposztát  átmossuk és egy nagyobb tepsibe szétterítjük.
  2. A hurkát és a kolbászt megszurkáljuk,a káposztára terítjük, és 180 Celsius-fokos sütőben egy órán át sütjük. Félidőnél megfordítjuka hurkát és a kolbászt, és szép pirosra sütjük.A sütőből kivéve tálra rendezzük. Héjában sültburgonyával tálaljuk.

15 MAGYAROS KAJA, AMI NÉLKÜL NEM TUDNÁNK ÉLNI! >>> 

12 KOLBÁSZOS FOGÁS, AMI UTÁN MINDENKI MEGNYALJA MIND A TÍZ UJJÁT! >>> 

SÜLT HURKA ÉS KOLBÁSZ VELE SÜLT KRUMPLIVAL >>> 


Megjegyzés

Krékity Józsefné receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss