Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük, a vizet hozzáadjuk. A lisztet a sütőporral összeforgatjuk, az előzőekhez adjuk. A kemény habbá vert tojásfehérjét beleforgatjuk. A masszát elfelezzük, az egyik részébe belekeverjük a diót. Egy közepes
nagyságú tepsit kikenünk, kilisztezünk, a diós masszát belesimítjuk. Erre
simítjuk rá óvatosan a sima tésztát. Előmelegített, közepesen forró sütőben (180 fok, légkeveréses sütőben 165 fok) kb. 25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejet a pudingporral sűrűre főzzük, hűlni hagyjuk. A puha margarint először magában, majd a porcukorral keverjük habosra. A dióval, a vaníliás cukorral és a rummal ízesítjük, végül apránként a langyosra hűlt pundinghoz adjuk. A kihűlt tésztára simítjuk, hűvös helyen egy kicsit dermedni hagyjuk.
A mázhoz a margarint habzásig melegítjük, majd a tűzről lehúzva a kakaót is hozzákeverjük. Hűlni hagyjuk, végül a sütemény tetejére kenjük. Jó étvágyat!