Elkészítés: A tésztához a vizet a zsírral összeforraljuk, belekeverjük a lisztet. Ezután levesszük a tűzről, és kettesével belekeverjük a tojásokat. A tésztát elfelezzük, sütőpapírral bélelt nagy tepsire kenjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez megfőzzük a pudingot a tejjel, acukorral és a vaníliás cukorral. Amikor kicsit kihűlt, belekeverjük a margarint is.
Amikor kihűltek a tésztalapok, megtöltjük a vaníliás krémmel, erre kerül a kemény habbá vert tejszín, majd ennek a tetejére helyezzük a másik tésztát. Tetejére olvasztott csokit vagy kakaóport tehetünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre