Virsli

Receptek virsli hozzávalóval

Leírás

A virsli az egyik legkedveltebb feldolgozott húsféleségünk. Készülhet sertéshús, csirke- vagy pulykamell felhasználásával, sajt és/vagy pikáns fűszerek hozzáadásával. A népszerű hot-dog virsli nélkül elképzelhetetlen. Főzhetjük, süthetjük, grillezhetjük is. Paprikás krumpliba is tehetjük, ahogyan a frankfurti leves egyik fontos alapanyaga, de salátákban is megállja a helyét.

Kapható műbeles és juhbeles változata, roppanós és klasszikus, sőt mini koktélvirsli is. Egészen biztosan mindenki megtalálja a maga kedvencét a széles választékból. Érdemes a minél magasabb hústartalmú termékeket választani.

A táblázatban a sertésvirsli tápértékeit adtuk meg. Húsfajtánként változhatnak az adatok.

Mikor vedd?

Bármikor, hiszen minden élelmiszert árusító és hentesüzletben kapható különféle változatokban.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben a csomagoláson feltüntetett időpontig, vagy a kimérős virslit néhány napon belül.
Tápérték(100 g)
252 kcal Energia
21 g Zsír
2.7 g Szénhidrát
13 g Fehérje
Virsli receptek (430 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.