Szalámi

Receptek szalámi hozzávalóval

Leírás

Legtöbben, ha szalámira gondolnak, a vékonyra szeletelt téli szalámi jut eszükbe először. Nem véletlenül, hiszen ez a tradicionális magyar termék nagyon népszerű nemcsak hazánkban, de külföldön is. A csemege ízesítés mellett választhatunk a különféle paprikás, borsos változatok között.

A megunhatatlanul finom szalámi szendvicsek nagyszerű alapanyaga, de különlegessé varázsolja a pizzát, a különféle tésztaételeket is. Süthetjük sós vendégváró süteményekbe apróra vágva.

A táblázatban megadott tápértékek a száraz szalámira vonatkoznak.

Mikor vedd?

Bármikor, hiszen egész évben elérhető.

Hogyan tárold?

Hűvös, száraz helyen felakasztva, vagy hűtőszekrényben.
Tápérték(100 g)
407 kcal Energia
32.7 g Zsír
1.6 g Szénhidrát
22.6 g Fehérje
Szalámi receptek (71 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.