Snidling

Receptek snidling hozzávalóval

Leírás

A snidling, vagy más néven metélőhagyma erős aromájú fűszernövény. Nem csak ízesíti, de díszíti is ételeinket. Főzni nem kimondottan célszerű, inkább tálalás előtt adjuk az ételhez. 

Jól mutat szendvicseken, hidegtálakon, de ízesítenek vele babot, borsót, krumplit, salátákat, sülteket, szendvicseket, túrót, lágy sajtokat, valamint mártásokat és halételeket is. Nélkülözhetetlen alapanyaga a kőrözöttnek, de levesek, tojásos ételek, tokányok kedvelt hozzávalója is.

Mikor vedd?

A tavasszal elvetett snidlinget nyáron arathatjuk, míg az ősszel, cserépbe ültetett növényt decembertől szüretelhetjük.

Hogyan tárold?

Gyorsan elfonnyad, így érdemes szárítani vagy mélyhűtőbe tenni későbbi fogyasztásra.
Tápérték(100 g)
30 kcal Energia
0.7 g Zsír
1.9 g Szénhidrát
3.3 g Fehérje
Snidling receptek (602 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.