Sertésmáj

Receptek sertésmáj hozzávalóval

Leírás

A sertésmáj nem véletlenül kedvelt alapanyag. Gyorsan és egyszerűen készíthető belőle például hagymás resztelt máj, de számtalan módon megsüthető. Sőt, a májas hurkából sem hiányozhat. Téli disznóvágások idején készítik a leggyakrabban. Frissen érdemes felhasználni. Mindenkor figyelni kell a sütési időre, mert könnyen megkeményedhet, és akkor már nem az igazi.

Mikor vedd?

Bármikor, ha sertésmájból készítenél ételt.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben, és a lehető leghamarabb használd fel.
Tápérték(100 g)
134 kcal Energia
3.7 g Zsír
2.5 g Szénhidrát
21.4 g Fehérje
Sertésmáj receptek (93 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.