Narancs

Receptek narancs hozzávalóval

Leírás

A narancs az őszi, téli időszak lédús és különleges finom déligyümölcse. Nagyon finom magában fogyasztva, de gyümölcsléként lepréselve a reggelik elmaradhatatlan üdítő itala. Vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, ezért a legjobb, ha minél frissebben fogyasztjuk.

Krémlevesek, krémek fontos alapanyaga, és számtalan sütemény ízét teszi még különlegesebbé. A citromhoz hasonlóan a narancs héja is jól hasznosítható. Kandírozhatjuk, reszelhetjük, szeletelve üdítőitalokat, koktélokat ízesíthetünk és/vagy díszíthetünk vele.

Mikor vedd?

Szinte egész évben kapható, de inkább az őszi, téli, tavaszi időszakban vásároljuk.

Hogyan tárold?

Hűvös, száraz helyen. Érdemes minél előbb elfogyasztani, mert könnyen megszárad.
Tápérték(100 g)
47 kcal Energia
0.1 g Zsír
9.4 g Szénhidrát
0.9 g Fehérje
Narancs receptek (1259 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.