Medvehagyma

Receptek medvehagyma hozzávalóval

Leírás

A medvehagyma a tavasz egyik első alapanyaga, melyet nagyon sokféleképpen felhasználhatunk. Egyre népszerűbb ez a zöld leveles növény, amely ízvilágában leginkább a fokhagymához hasonlít. Nagyon finom pogácsába sütve, de pesztónak, krémlevesnek elkészítve is mennyei.

Próbáljátok ki a legjobb medvehagymás recepteket. Finomak, egyszerűek, kihagyhatatlanok!

Mikor vedd?

Koratavasszal kapható, általában március közepétől április közepéig. Frissen felhasználva az igazi.

Hogyan tárold?

Minél frissebben használjuk fel, annál jobb. Hűtőszekrényben néhány napig tárolható.
Tápérték(100 g)
19 kcal Energia
0.3 g Zsír
2.9 g Szénhidrát
0.9 g Fehérje
Medvehagyma receptek (300 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.