Lencse

Receptek lencse hozzávalóval

Leírás

A lencse nagyon sokféleképpen felhasználható alapanyag. Nagyon egészséges, hiszen gazdag fehérje- és vitaminforrás. Készülhet belőle leves, főzelék, saláta, köret. Jellemzően újévkor fogyasztjuk (hiszen ki ne szeretne gazdag lenni), pedig valójában egész évben fontos lenne.

Mikor vedd?

Egész évben elérhető, de a szilveszteri, újévi ünnep jellemző étele.

Hogyan tárold?

Szárított formában hűvös helyen sokáig eláll.
Tápérték(100 g)
352 kcal Energia
1.1 g Zsír
52.7 g Szénhidrát
24.6 g Fehérje
Lencse receptek (183 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.