Koktélparadicsom

Receptek koktélparadicsom hozzávalóval

Leírás

Bár pár éve még jelen sem volt a boltok polcain, ma azonban már nyári szendvicseink és salátáink szinte elképzelhetetlennek tűnnek nélküle: ő a friss és ropogós koktélparadicsom, vagy másnéven cseresznyeparadicsom.

A friss fogyasztásra szánt paradicsomokat döntően üvegházban, vagy fólia alatt termesztik; a körülmények, mint például a hőfok vagy a páratartalom így jól beállíthatók, szabályozhatók, illetve zárt rendszerben bizonyos kártevőket is könnyebb távol tartani.

A koktélparadicsom feldobja szendvicseinket (akár sült paradicsomként a tetejükre helyezve), de pizzák feltétjeként, húsok, köretek kiegészítésére, ízesítésére is tökéletes választás.

Mikor vedd?

A koktélparadicsom szezonja július végétől október közepéig tart.

Hogyan tárold?

A közhiedelemmel ellentétben a paradicsomnak nem tesz jót a hűtőben való tárolás. Hagyjuk inkább szobahőmérsékleten, lehetőleg száraz, szellős helyen, mint például egy kosár, vagy egy tágas tál.
Tápérték(100 g)
18 kcal Energia
0.2 g Zsír
3.9 g Szénhidrát
0.9 g Fehérje
Koktélparadicsom receptek (451 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.