Kacsamáj

Receptek kacsamáj hozzávalóval

Leírás

A kacsamáj nem sorolható a hétköznapokon, vagyis gyakran használt alapanyagok közé. Nem véletlen, hogy inkább ünnepi és/vagy különleges alkalmakkor kerül az asztalra. Számos formában elkészíthető. A leggyakrabban pástétomként fogyasztjuk, de egészben is megsüthető a libamájhoz hasonlóan. Ünnepi ételkülönlegesség tehát, amelyet főként karácsonykor készítenek a legszívesebben az éttermekben és a háziasszonyok otthon.

Mikor vedd?

Valójában egész évben elérhető, de inkább csak a nagyobb ünnepek során kerül az asztalra. A karácsony egyik fénypontja lehet a kacsamájból készített pástétom.

Hogyan tárold?

Mindenképpen hűtőszekrényben. A nyers kacsamájat a lehető leggyorsabban fel kell dolgozni.
Tápérték(100 g)
136 kcal Energia
4.6 g Zsír
3.5 g Szénhidrát
18.7 g Fehérje
Kacsamáj receptek (46 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.