füstölt lazac

Receptek füstölt lazac hozzávalóval

Leírás

A nyers halat a sós páclébe áztatást követően füstölik meg. A hidegen füstölt lazac íze lágyabban füstős, de zsírosabb, míg a meleg eljárással füstölt hal az elkészítését követően szárazabb és föstösebb ízű lesz. Nagyon kedvelt étel hazánkban is, szendvicsek ideális alapanyaga lehet. Fogyasztás előtt citrommal vagy lime-mal érdemes picit meglocsolni.

Mikor vedd?

Többnyire szupermarketekben kapható egész évben.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben javasolt tárolni, és a felbontást követően a lehető leggyorsabban elfogyasztani.
Tápérték(100 g)
145 kcal Energia
6.3 g Zsír
0 g Szénhidrát
20 g Fehérje
füstölt lazac receptek (74 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.