Darált mandula

Receptek darált mandula hozzávalóval

Leírás

A mandula nemcsak pirítva és sósan nagyon finom és különleges csemege, hanem például darálva sütemények alapanyaga lehet. A mandulaliszt egyre kedveltebb alapanyaga nagyon sok süteménynek. A gluténmentes és/vagy paleo étrendet követőek, szinte csak ebből készítik a finomabbnál finomabb desszerteket.

Napi néhány szem natúr mandula fogyasztása az egészségünk megőrzése szempontjából is javasolt.

Íme tehát minden, ami mandulából készülhet. A legfinomabb mandulás süti receptek következnek.

 

Mikor vedd?

Bármikor. Szerencsére már egész évben kapható a nagyobb élelmiszerláncokban, zöldség-gyümölcs kereskedésekben.

Hogyan tárold?

Száraz-hűvös helyen, például kamrában vagy szekrényben.
Tápérték(100 g)
579 kcal Energia
49.9 g Zsír
9.1 g Szénhidrát
21.2 g Fehérje
Darált mandula receptek (265 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.