Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Puncstorta  recept
Puncstorta
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Csicseriborsó

Receptek csicseriborsó hozzávalóval

Leírás

A csicseriborsó az utóbbi évek egyik legkedveltebb alapanyaga lett. Készülhet belőle leves, főzelék, saláta, zöldségekkel gazdagított főétel, ám krémes változata avagy ahogyan a legtöbben ismerik, a humusz a legnépszerűbb. Nem véletlenül, hiszen egészséges, nagyon finom és gyorsan elkészíthető. Ja, és akkor ne feledkezzünk meg a falafel gombócokról sem, amelynek legfőbb hozzávalója.

Veganok és húsevők is találnak magunknak csodásan finom csicseriborsóval készíthető recepteket. Próbáljatok ki minél többet!

A lenti táblázatban megadott tápértékek a szárított csicseriborsóra értendőek. Vízbe áztatva, megfőzve az energiatartalma 164 kcal/100 g, a fehérje 8,9 g, a zsír 2,6 g, míg a szénhidrát 19,8 g.


Mikor vedd?

Élelmiszerboltokban, reform ételeket árusító üzletekben kínálják. Szárított formában vagy konzervben is kapható egész évben.

Hogyan tárold?

Felhasználás előtt hűvös, száraz helyen, például kamrában, spájzban, felbontás és/vagy felhasználást követően hűtőszekrényben.
Tápérték(100 g)
378 kcal Energia
6 g Zsír
50.8 g Szénhidrát
20.5 g Fehérje
Csicseriborsó receptek (95 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.