Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd? 3 nap, 3 menüsor a pünkösdi hétvégére

default user icon
MME
Végre megint hosszú hétvégének örülhetünk, ám a vidám pillanatokat a főzés, pontosabban a menü összeállításának a gondolata azért beárnyékolhatja. Hogy neked csak bevásárolni és főzni kelljen, de agyalni ne, jobbnál jobb recepteket gyűjtöttünk össze.

A pünkösdi hétvége a legtöbb családban a pihenésé. Ilyenkor sokan indulnak szabadtéri programokra, míg mások inkább a ház körül tevékenykednek, esetleg csak lustálkodnak. Mindegy, melyik csoportba tartozol, a főzés valószínűleg nem maradhat el ezen a három napon sem. Összeállítottunk hát három menüt, amit természetesen kedvedre alakíthatsz. Jó pihenést és jó sütést-főzést!

„A” menü

GYORS ZÖLDSÉGLEVES EPERLEVÉLLEL>>> 

RAKOTT KARFIOL (A KLASSZIKUS RECEPT)>>> 

EPRES-TÚRÓS SZELET EGYSZERŰEN>>> 

„B” menü

SAJTKRÉMES CSIRKÉS LEVES>>> 

BACONÖS-FOKHAGYMÁS OMLÓS KARAJ>>> 

FANTA SZELET, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI>>> 

„C” menü

PÓRÉHAGYMÁS BURGONYAKRÉMLEVES VIRSLIVEL>>> 

SAJTOS-ALMÁS GÖNGYÖLT CSIRKEMELL>>> 

ERDEI GYÜMÖLCSÖS, BAZSALIKOMOS PAVLOVATORTA>>> 

Még több receptet hétvégre itt találsz>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss