Elkészítés: A 3 tojás fehérjét habbá verjük, hozzáadunk 15 dkg porcukrot, majd 30 dkg kókuszreszeléket. 15 dkg margarint 15 dkg porcukorral habosra keverünk. Hozzáadjuk a 3 tojás sárgáját, belekeverünk 3 evőkanál baracklekvárt, 1/2 dl rumot (vagy rumaromát) és 50 dkg darált kekszet. A citromcsavaró belsejét megvizezzük, megtömjük félig a kókuszos masszával, 1 szem meggyet teszünk rá, majd a kekszes masszával befedjük. Óvatosan kiütögetjük a formából. A formát minden egyes töltés előtt ki kell vizezni, különben beleragad a massza.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre