Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

„Se süti, se tészta” - Ez Horváth Gréta döbbenetes fogyásának titka

default user icon
MME
Horváth Gréta egyik követője kérdésére árulta el, minek köszönheti, hogy csak úgy olvadnak le róla a felesleges kilók.

Horváth Gréta az Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek játékot a követőknek. Természetesen nagyon sokan arra voltak kíváncsiak, minek köszönheti, hogy látványosan, sőt, döbbenetesen lefogyott. Az influenszer elárulta, komoly munkával sikerült elérnie a vágyott alakot, már csak azért sem volt könnyű dolga, mert inzulinnrezisztenciával küzd  - írja a Bors.

„IR-em van és ahogy ez kiderült, kaptam egy térképet a testemhez. Sok buta diétát csináltam korábban, azt gondolom, ez is befolyásolta ezt. Nem eszem szénhidrátot, ha eszem, azt is fegyelmezetten. Ahogy most kinézek, abban sok erőfeszítés és kitartás van. Fejben egy nagyon erős nőnek gondolom magam. Nincs elcsábulás, se sütike, se tészta, se rizs, se pákáru… se nasik" - kezdte Gréta. Hozzátette, saját életmódja van, amit az orvosával rakott össze.

"Működik és nem ingadozom súlyban és nem is éhezek! Tökéletes és tartható, nem teher" - fogalmazott az influenszer, akitől azt is megkérdezték, fél-e az elhízástól. "Nem félek, mert már én tartom kordában" válaszolta.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss