Felaprítjuk a vöröshagymát, majd kevés felhevített kókuszolajon pirítani kezdjük. Ha megpirult, hozzáadjuk a darált csirkemellet is. Sóval, borssal ízesítjük, fűszerpaprikával fűszerezzük a húst, majd felöntjük vízzel és fedő alatt párolni hagyjuk kb. 20 percig.
Eközben csomómentes palacsintatésztát készítünk a lisztből és a tojásokból egy csipet sóval, vízzel hígítva.
Kókuszolajjal vékonyan kikent palacsintasütő serpenyőben vékony palacsintákat sütünk.
A megpárolódott csirkemellet leszűrjük, de az alaplevet is meghagyjuk.
A natúr joghurtból és 2 evőkanál zablisztből csomómentes habarást készítünk. Ehhez, hőkiegyenlítés céljából, 2 evőkanál paprikás levet öntünk, alaposan összekeverjük, majd hozzáöntjük a habarást a maradék alapléhez és folyamatosan kevergetve besűrítjük.
A kisült palacsinták közepére halmozunk egy adag darált csirkemellet és egy kevés öntetet, majd a két végét behajtogatva feltekerjük.
A szósszal leöntve, kevés natúr joghurttal és friss petrezselyemmel tálaljuk.