Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hortobágyi palacsinta III.

MME MME
5/5
75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A palacsinta tészta hozzávalóit simára keverjük, és lefedve minél tovább állni hagyjuk.
  2. Közben serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a csíkokra vágott csirkemellet.
  3. Felöntjük 3 dl hideg vízzel, elkeverjük benne a KNORR Pörkölt Rafinéria alapot és felforraljuk. Néha megkevergetve készre főzzük.
  4. A pörköltlé nagyját elkeverjük a tejföllel, félretesszük.
  5. A szokásos módon kisütjük a palacsintákat. Próbáljuk úgy elosztani a tésztát, hogy 12 darab palacsintát süssünk belőle.
  6. A csirkepörköltet a palacsintákba töltjük és összehajtva tepsibe sorjázzuk mindet. Meglocsoljuk a tejfölös szafttal, és 200 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt átsütjük, átforrósítjuk az ételt.

Ezek is érdekelhetnek

Friss