Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hordós vegyes savanyú

MME MME
6 4/5
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A borként és a szalicilt egy kevés vízzel simára keverem. Elkészítem a fent említett alaplevet, beleöntöm a tartósítót. Majd elkezdem belerakni a zöldféléket. Lezárom a hordót, és a kamrába vagy pincébe teszem. Két hét múlv már fogyasztható. Újra utána lehet tölteni. Kitart következő szezonig.

Megjegyzés

Én a káposztát csak negyedekre vágom. Uborkát, paprikát, kisdinnyét, patiszont egészben hagyom, a karfiolt rózsáira szedem. Nagyon finom!!!!!!!!!!!!!! Bármikor hozzárakhatom a következő adagot, legfeljebb a lé mennyiégét kell szaporítan. Van egy cseréptálam, azt teszem az edénybe nehezéknek. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss