Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Holstein szelet (gluténmentes)

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket enyhén kiklopfolom sózom, borsozom, majd lisztben megforgatom. Az olajat egy serpenyőben felhevítem, a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen megsütöm, majd fedő alatt 20 percet párolom, hogy vajpuha legyen. Ha a hús kellően megpuhult, néhány perc alatt fedő nélkül zsírjára sütöm.

Eközben a baconszeleteket megpirítom, és a zsírján tükörtojásokat sütök.

A hússzeletekre 2-2 szelet pirított bacont teszek, a tetejére pedig ráhelyezem a tükörtojást. Burgonyakrokettel, forrón tálalom. Jó étvágyat!

Megjegyzés

Nagyon szeretem a hagyományos recepteket, mindig melegséggel tölti el a szívemet, ha ilyen finomságot készítek. - GastroHobbi

Ezek is érdekelhetnek

Friss