Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjékből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és lazán a lisztet, valamint a kakaóport.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, ráterítjük a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk ki belőle.
A krémhez a vaníliás pudingot a tejjel elkészítjük, hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinghoz adjuk.
2-2 piskótakarika közé krémet kenünk, majd az oldalát is körbekenjük, és kókuszreszelékben megforgatjuk.
A tetejét felolvasztott tortabevonóval vonjuk be.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre