Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hólabda torta kakaós öntettel

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 8 tojásos kakaós piskóta
  • A krémhez:
  • 2,5 dl tej
  • 2,5 evőkanál liszt
  • 10 dkg cukor
  • 12 dkg margarin
  • 7 dkg kókuszreszelék
  • A kakaós öntethez:
  • 0,5 dl tej
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 5 dkg cukor
  • 5 dkg margarin

Elkészítés

Elkészítés: A krémhez a tejet, a lisztet, a cukrot összefőzzük, ha egy kicsit hűlt, belekeverjük a margarint és a kókuszreszeléket.

Megtöltjük a piskótát, és kívülről is szépen bevonjuk a krémmel.

Az öntethez a tejet, a kakaóport és a cukrot összefőzzük, majd hozzáadjuk a margarint. A tortát szépen leöntjük az öntettel, és ha kihűlt, már fel is vághatjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss