Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hólabda torta IV.

75 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a kristálycukorral és a melegvízzel habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a kakaót és a sütőport, majd a tojásfehérje kemény habját. Kivajazott, kilisztezett tortaformában megsütjük, majd ha kihűlt, kettévágjuk.

A krémhez a tejet és a lisztet felfőzzük. A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a kettőt összedolgozzuk.

A tortalapokat megtöltjük a krémmel, kívülről bevonjuk, tetejére csokimázat készítünk, és a torta oldalát kókuszreszelékkel megszórjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss