Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, valamint a kakaót, majd óvatosan hozzáadjuk a keményre felvert tojásfehérjét.
A tésztát 26 cm-es kapcsos formába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez 4 dl tejet felforralunk cukorral, az étkezési keményítőt elkeverjük 0,5 dl hideg tejjel, és hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Ezután összekeverjük a forralt tejjel, és állandó keverés mellett sűrűre főzzük.
A piskótát kettévágjuk és megtöltjük a krémmel, majd az oldalára is teszünk, a végén az olvasztott csokoládéval vonjuk be, és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre