hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 legomlósabb hókifli a szilvalkvárostól a gluténmentesig

default user icon
MME
Bár ennek nincs hivatalos dátuma, de november közepe tájékán elkezdődik az aprósütemény-szezon. Ennek az időszaknak az egyik nagy kedvence a hókifli, amit sokan, sokféle képpen készítenek: van, aki mandulaliszttel, van, aki lekvárral vagy dióval töltve és van, aki gesztenyével tölti, de dióval szórja. Ami közös bennük az az, hogy még langyosan porcukorba forgatják őket, amitől úgy néznek ki, mint egy hófödte domboldal, amiről ez a sütemény a nevét kapta. Mutatjuk a legizgalmasabb variációkat!

HÓKIFLI TÖLTVE >>> 


DIÓS ÉS SZILVALEKVÁROS HÓKIFLI >>> 



HÓKIFLI MANDULÁVAL >>> 

MANDULÁS KIFLI - PALEO RECEPT! >>> 

EGYSZERŰ HÓKIFLI (GLUTÉNMENTES RECEPT) >>>



HAMIS HÓKIFLI >>> 

DIÓS HÓKIFLI EGYSZERŰEN >>> 



GESZTENYÉS HÓKIFLI DIÓVAL SZÓRVA >>> 



SZILVALEKVÁROS HÓKIFLI >>> 


MARCIPÁNOS-NARANCSOS HÓKIFLI >>>

HÓKIFLI DIÓTÖLTELÉKKEL >>> 

MÉG TÖBB APRÓSÜTEMÉNYT TALÁLSZ ITT! >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss