Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 legomlósabb hókifli a szilvalekvárostól a gluténmentesig

default user icon
MME
Bár ennek nincs hivatalos dátuma, de november közepe tájékán elkezdődik az aprósütemény-szezon. Ennek az időszaknak az egyik nagy kedvence a hókifli, amit sokan, sokféleképpen készítenek: van, aki mandulaliszttel, van, aki lekvárral vagy dióval töltve és van, aki gesztenyével tölti, de dióval szórja. Ami közös bennük az az, hogy még langyosan porcukorba forgatják őket, amitől úgy néznek ki, mint egy hófödte domboldal, amiről ez a sütemény a nevét kapta. Mutatjuk a legizgalmasabb variációkat!

A hókifli nem véletlenül az egyik legnépszerűbb aprósütemény. Omlós és megunhatatlanul finom. Készülhet lekvárral töltve, de a nélkül is. Tehetünk a tésztába mandulát, amelytől csak még különlegesebb és izgalmasabb lesz.

Válogatásunkban összegyűjtöttük a szerintünk legjobb omlós süti recepteket. És hogy senkinek se kelljen lemondania a hókifliről, gluténmentesen és paleo módon elkészíthető változatokat is találhattok a listában. Próbáljátok ki akár mindet, és döntsétek el, melyik lesz ezentúl a kedvencetek.

1. HÓKIFLI TÖLTVE >>>

2. DIÓS ÉS SZILVALEKVÁROS HÓKIFLI >>>

3. HÓKIFLI MANDULÁVAL >>>

4. MANDULÁS KIFLI - PALEO RECEPT >>>

5. EGYSZERŰ HÓKIFLI (GLUTÉNMENTES RECEPT) >>>

6. Diós-citromos HÓKIFLI >>>

7. DIÓS HÓKIFLI EGYSZERŰEN >>>

8. Gyors mandulás HÓKIFLI - tojásmentes recept >>>

9. HÓKIFLI szilvalekvárral töltve >>>

10. MARCIPÁNOS-NARANCSOS HÓKIFLI >>>

11. Vaníliás hÓKIFLI >>>

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss