Elkészítés: 1. A tejbe beletesszük a mézet és az apróra tördelt fehér csokoládét, felmelegítjük, majd miután a csoki és a méz elolvadt, hozzáadjuk a búzadarát, és sűrű tejbedarát főzünk belőle.
2. Amikor kihűlt, golyókat formálunk belőle, a golyók közepébe egy kevés összevagdalt aszalt gyümölcsöt nyomkodunk.
3. Az étcsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, és a golyókat félig kimártjuk a csokoládéban. Mielőtt a csokoládé teljesen megszilárdulna, aszalt gyümölcsökkel, kókuszreszelékkel, fehér csokoládéval díszíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre