Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hógolyó pofonegyszerűen

MME MME
20 perc
egyszerű
olcsó
15 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A hógolyó elkészítéséhez a túrót egy tálban villával alaposan összenyomkodjuk. Hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukort és 10 dkg kókuszreszeléket, majd jól összedolgozzuk.
  2. A masszából nedves kézzel diónyi golyókat formázunk, végül megforgatjuk őket a maradék kókuszreszelékben. (Ha a massza túl száraz, kevés vízzel lazíthatjuk.)
  3. A hólabdákat legalább 30 percre a hűtőbe tesszük, majd hidegen tálaljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül az egyszerű hólabda vagy hógolyó

Ezek is érdekelhetnek

Friss