Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hirtelen sült sertéskaraj kukoricaraguval

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először lemorzsoljuk vagy levágjuk a kukoricaszemeket, majd kis sós vízben roppanósra főzzük. Leszűrjük, hagyjuk szikkadni.
  2. Kicsit kiveregetjük a húsokat, bedörzsöljük a fokhagymával, sózzuk és borsozzuk. Kevés zsiradékon mindkét oldalukat megsütjük pár perc alatt. Kiszedjük a serpenyőből, melegen tartjuk.
  3. A serpenyőbe a pecsenyezsírba szórjuk az összevágott lila hagymát, és kevergetve megpároljuk. Hozzáöntjük a főtt kukoricát, pár percig együtt sütjük.
  4. Tálalásnál ezt a zöldségragut halmozzuk a húsokra. Vajas burgonyapürét  kínálunk mellé. 

    RÁNTOTT, TÖLTÖTT, TEPSIS - LEGJOBB FOGÁSOK KARAJBÓL - VÁLOGATÁS >>> 


Megjegyzés

A recept a Vidék Íze receptmagazin szeptemberi számában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek