Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hideg uborkás avokádóleves

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az avokádókat félbevágjuk, és eltávolítjuk a magjukat. A húsukat kivájjuk a héjból, durvára daraboljuk, és egy nagyobb keverőtálban botmixerrel pürésítjük. Megöntözzük a citromlével és a sherryvel, hozzáadjuk az apróra vágott uborkát és hagymát, majd a botmixerrel krémesre dolgozzuk.
  2. A pürét felöntjük az alaplével, habverővel alaposan összekeverjük, és a sóval ízesítjük. Letakarva a hűtőbe tesszük, és jéghidegen tálaljuk. Adagonként 1-1 ek joghurttal, valamint friss mentalevelekkel díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss