Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hideg sajtos tekercs

MME MME
45 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az edami sajtot forró vízbe tesszük, és állandóan kevergetve 15 percig főzzük, majd gyúródeszkán szabályos téglalap alakúra nyújtjuk.

A petrezselymet és a metélőhagymát felaprítjuk. A töltelékhez a vajat, a krémsajtot az összetört tojássárgájával, a petrezselyemmel, a metélőhagymával és a mustárral simára keverjük. A sonkát és a tojásfehérjét vékony csíkokra vágjuk, és belekeverjük a töltelékbe.

A lappá nyújtott sajtot egyenletesen megkenjük a töltelékkel, tekerccsé göngyöljük. Hűtőben megdermesztjük, és vékony szeletekre vágva tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss