Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hideg málnakrémleves

MME MME
1
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vizet, a vörösbort, az őrölt fahéjat és szegfűszeget együtt felére beforraljuk, és félretesszük hűlni.

1 csomag hidegen készíthető vaníliás pudingot az előírtak szerint elkészítjük. A málnát szitán áttörjük. Állandó keverés mellett hozzáadjuk a pudinghoz a málnavelőt és a kihűlt vörösboros főzetet, ízesítjük pici sóval, vaníliás cukorral, mézzel, végül a tejszínt is beledolgozunk. Aki édesebben szereti, tehet bele még cukrot.

Tálalásig hűtőbe tesszük. Széles szájú csészében tálaljuk, tetejére málnaszemeket rakunk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss