Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hideg kovászosuborka-krémleves

MME MME
30 perc
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kovászos uborkákat apróra kockázzuk, az egyharmadát félretesszük a tálaláshoz. A fokhagymát lereszeljük. Egy turmixgépben minden alapanyagot alaposan leturmixolunk, úgy, hogya folyadékat töltjüka gépbe először.
  2. Jéghidegen tálaljuk, opcionálisan tejföllel, friss kaporral és a maradék apró kovászosuborka-kockákkal. Isteni lehet mellé néhány szelet ropogósra sült bacon és egy kis rozskenyér.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN >>> 

FELÜLMÚLHATATLAN KRÉMLEVESEK >>> 

ÍGY KÉSZÜL AZ ISTENI, ROPOGÓS KOVÁSZOS UBORKA! >>> 

KOVÁSZOS UBORKA ÉS MINDEN, AMI VELE KÉSZÜL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss