hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hideg kovászos uborka krémleves

MME MME
30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kovászos uborkákat apróra kockázzuk, az egyharmadát félretesszük a tálaláshoz.
  2. A fokhagymát lereszeljük. Egy turmixgépben minden alapanyagot alaposan leturmixolunk, úgy, hogy a folyadékot töltjük a gépbe először.
  3. Jéghidegen tálaljuk. Opcionálisan tejföllel, friss kaporral és a maradék apró kovászos uborka kockákkal. Isteni lehet mellé néhány szelet ropogósra sült bacon és egy kis rozskenyér.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN >>> 

FELÜLMÚLHATATLAN KRÉMLEVESEK >>> 

ÍGY KÉSZÜL AZ ISTENI, ROPOGÓS KOVÁSZOS UBORKA! >>> 

KOVÁSZOS UBORKA ÉS MINDEN, AMI VELE KÉSZÜL >>> 

Ezek is érdekelhetnek