Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szezonális kedvenceink: hűsítő kovászosuborka-krémleves 10 perc alatt!

default user icon
MME
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma azt, hogy mit kezdjünk egy fél kiló hoppon maradt kovászos uborkával?
Itt a hIDEG KOVÁSZOSUBORKA-KRÉMLEVES pontos receptje >>> 
SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: ÍGY KÉSZÜL AZ ISTENI, ROPOGÓS KOVÁSZOS UBORKA! >>> 
KOVÁSZOS UBORKA ÉS MINDEN, AMI VELE KÉSZÜL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss