Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymakrémleves sajtos pirítóssal

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A forrásban lévő alapléhez hozzáadjuk a vékony karikára vágott vöröshagymát, az aprított korianderzöldet, egy csipet őrölt borsot, kevés sót, kb. 10–15 percig főzzük, majd a tűzről levéve kihűtjük.
  2. A tejszínt, a joghurtot, a citromlevet hozzáadjuk, turmixoljuk, finomszűrőn átszűrjük, szükség szerint sózzuk.
  3. Jéghidegen tálaljuk, az alább leírt módon elkészített sajtos pirítóssal: a bagettszeleteket vajjal megkenjük, reszelt sajttal (lehet füstölt is) bőven megszórjuk, és grillen pirosra sütjük. Kihűlve tálaljuk a leves mellé.

SÜTŐTÖKKRÉMLEVES VAJKARAMELLÁS POPCORNNAL>>> 

MAGYAROS ÉDESBURGONYA KRÉMLEVES>>> 

HIDEG KOVÁSZOSUBORKA-KRÉMLEVES>>> 

Megjegyzés

Sebestyén János receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss