hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hideg eperleves

MME MME
13 4.8/5
15 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az epret  megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük. A felszeletelt eperből egy marékkal félreteszünk. A maradékhoz hozzáadjuk a tejet, és jó alaposan összeturmixoljuk.
  2. Hozzákeverjüa tejfölt vagy tejszínt. Annyi tejfölt vagy tejszínt adunk hozzá, hogy ízlésünknek megfelelő sűrűségű legyen a leves. Ha szükséges, mézet vagy cukrot adhatunk a leveshez. Ha kész, jól lehűtjük a levest.Édesszájúak tejszínhabbal tálalhatják.

    JÉGHIDEG EPERKRÉMLEVES FŐZÉS NÉLKÜL: FINOMSÁG 10 PERC ALATT! >>>

    10+2 VILLÁMGYORS EPRES DESSZERT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>>

    MEGGY, CSERESZNYE, EPER, MÁLNA - 12 ISTENI NYÁRI LEVES PIROS GYÜMÖLCSÖKBŐL! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss