Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hideg barackkrémleves

MME MME
1 4.3/5
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A pudingport tálba öntöd, kb. 2-3 dl baracklével kikevered, hozzáöntöd a vaníliás cukrot, egy evőkanál baracklikőrt. Hozzáöntesz 3 dl tejszínt (én azért csinálom így, mert a tejszínt így jól el lehet dolgozni, és nem marad csomós), és jól elkevered, majd a konzerv levét és a maradék baracklevet lassan hozzáöntöd, és jól elkevered.
Hűtőben állni hagyod, míg lehűl.

Tálaláskor kisebb kockára vágott barackot helyezel a tányérok aljára, merítesz a levesből, és a maradék tejszínből kikevert habbal díszíted.

Megjegyzés

Érdemes egy napot állni hagyni a hűtőben, mert addigra tökéletesen összeérnek a zamatok. - MME

Ezek is érdekelhetnek