Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hétvezér tokány II.

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kockákra vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, zsírján megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a csíkokra vágott marhahúst, megsózzuk, és kevés vizet aláöntve, fedővel letakarva addig pároljuk, amíg a hús félpuha lesz.

Ekkor hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst, majd amire a hús puhulni kezd, a hasonlóan darabolt borjúhúst, a zöldpaprikát és a paradicsomot.

Amikor a húsok puhára párolódtak, tejfölös habarással sűrítjük, és a tejszínt is hozzáöntve még 2-3 percig forraljuk.

Tarhonyát, galuskát vagy párolt rizst adunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss