Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd hétvégén? Íme a 11 legjobb csirkés recept szárnyból, nyakból és zúzából

Habár a csirkemell az egyik legnépszerűbb húsféle, és csirkecombból készült ételek is gyakran kerülnek asztalra, a szárnyasok többi része valahogy kevéssé kedvelt, pedig szárnyból, nyakból, zúzából, csirkelábból és májból is tartalmas, laktató ebédet lehet varázsolni. Mutatjuk a legjobb csirkés recepteket.

Régen szinte minden részét felhasználták a csirkének, nemcsak a mellét vagy a combját fogyasztották olyan nagy előszeretettel, mint manapság. Habár nagyon finom étel lehet csirkemellből és combból is, nem szabad elfeledkezni azokról a fogásokról sem, melyek a szárnyas többi részéből, például a szárnyból, a nyakból vagy a májból készíthetőek. Laktató és tartalmas menü varázsolható a hétvégi ebédlőasztalra ezek felhasználásával is. Mutatjuk a legjobb csirkés ételeket - csirkemell és comb nélkül!

CSIRKENYAK CURRY >>>

RÁNTOTT CSIRKEMÁJ >>>

ZÚZAPÖRKÖLT >>>

KENTUCKY CSIRKESZÁRNYAK SÜLT BURGONYÁVAL >>>

HAGYOMÁNYOS RESZTELT CSIRKEMÁJ >>>

CSIRKELÁB PÖRKÖLT TOJÁSOS NOKEDLIVEL >>>

KAPROS-TEJSZÍNES ZÚZAPAPRIKÁS >>>

LECSÓS CSIRKEMÁJ KRUMPLIKÁSÁVAL >>>

CSÍPŐS CSIRKESZÁRNYAK >>>

EGYSZERŰ BACONBE TEKERT CSIRKEMÁJ >>>

CSÍPŐS MÉZES CSIRKESZÁRNY >>>

Elkészítetted valamelyik receptet, esetleg van egy saját, bevált fogásod a hétvégi ebédhez? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Várjuk a legjobb recepteket, finom ételeket, kérdéseket, tapasztalatokat.

Borítókép: Mindmegette

Ezek is érdekelhetnek

Friss